Josip Brekalo

Trebao je predvoditi Hajduk u borbi za titulu, ali sve je propalo: Imao sam peh...

01.05.2024 u 17:58

Bionic
Reading

Josip Brekalo (25) u zimskom je prijelaznom roku stigao iz Fiorentine na posudbu u Hajduk kako bi 'bilima' pomogao u borbi za toliko željeni naslov prvaka. Brekalo sad odrađuje posljednje tjedne na Poljudu, a Hajduk je ostao bez trofeja

Hajduk u 33. kolu SuperSport HNL-a na Poljudu dočekuje Varaždin (nedjelja, 5. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv). Na tribine Poljuda se nakon odrađene kazne zbog nereda vraćaju navijači, a nedjeljni susret s Varaždincima najavio je Josip Brekalo (25).

Stigao je Brekalo ove zime kao veliko pojačanje koje je trebalo biti prevaga Hajduka u borbi za naslov prvaka, a na kraju će se u Fiorentinu vratiti praznih ruku. Odigrao je do sada 10 utakmica za Hajduk, zabio je jedan gol uz još sedam asistencija.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

'Osjećam se sve bolje, na žalost imao sam peh s ozljedom kad je bilo najbitnije. Tako je kako je, nadam se da ću što bolje završiti sezonu i pomoći momčadi svojim doprinosom da pobijedimo sve do kraja', kazao je Josip Brekalo u razgovoru za Hajduk Digital TV te dodao:

'Nakon poduže vremena pred praznim tribinama imamo priliku opet naše navijače počastiti nizom do kraja. Šest utakmica sa svim pobjedama, bilo bi lijepo da zaključimo sezonu u barem nekom pozitivnom ritmu...'

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +26
32. kolo SuperSport HNL-a, Hajduk - Rudeš Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Najavio je Brekalo nedjeljni susret s Varaždinom (5. svibnja, 17 sati, MAXSport1, MAXtv).

'To je mlada momčad koja voli igrati nogomet, koja svakome može napraviti probleme. Mi smo se s njima namučili u prvenstvu. Nadam se da ćemo pokazati da smo bolji', razmišlja Brekalo koji se jednako dobro snalazi i na lijevom i na desnom krilu:

'Desno ili lijevo, to je trenerova odluka, svugdje se trebam dobro snaći, mislim da sam dobro odgovorio na tu zadaću i treba tako nastaviti', zaključio je Josip Brekalo.