uzbuđenje na vrhuncu

'Problemi' s koreografijom: Baby Lasagna o dojmovima s druge probe i frizuri

02.05.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Svi broje dani do Eurosonga i trenutka kad će se svijetu pokazati naš ovogodišnji predstavnik. Iza Baby Lasagne je druga održana proba. Otkrio je kako je sve prošlo te je li zadovoljan s time kako nastup izgleda na pozornici u Švedskoj

Baby Lasagna 'na prvu' nije bio zadovoljan s probom, ali da je kasnije uspio uhvatiti plesne korake koje je htio.

'Osjećaj je bio malo lošiji nego na prvoj probi jer nisam uspio pokupiti te plesne korake, ali treći put - kad se snimalo - uspio sam, tako da sam zadovoljan. Ostale su još sitnice za riješiti', ispričao je za HTV.

S BENDOM MANNTRA

Kopali smo po fotkama iz prošlosti i iznenadili se - Baby Lasagna već je nastupao na Dori

Pogledaj galeriju

Koreografiju su isprobavali i u hotelu, a napravljene su neke promjene zbog gledanja u kameru, a taj kontakt s kamerom mu nije omiljeni zadatak: 'Zbog toga osjećam da mi je malo ograničeno ono što mogu raditi, moraš misliti stalno na to, u koju kameru gledati, pa koje korake napraviti... Sve je nekako novo i zbunjujuće, ali ne bojim se da neću uspjeti, uspjeti ću sigurno, samo trebam dalje raditi, izjavio je glazbenik za 'Dobro jutro, Hrvatska'.

Obznanio je i kakvu frizuru planira, zalizanu ili podignutu kosu. 'Vjerojatno će biti ovakva (podignuta, op.a.)... Isprobavali smo novu frizuru i mojem cijelom timu se sviđa, a meni je osobno uvijek bila draža ova. Da mi je ona draža, tako bih nosio uvijek. A i ljudi su reagirali da im je draža ova, pa treba slušati ljude', kazao je.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Prolaznici ga prepoznaju na ulici i žele se fotografirati s njim: 'Sad je toga malo više, žele se slikati, znači da prate i da su sretni. I uvijek to osjećaš malo kao neku čast kad se netko želi slikati sa mnom, a ja sam samo lik iz Umaga', smatra.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju