HIT NA TIKTOKU

Baka i unuka pokazale kako se nosi ovaj glamurozni džemper iz Zare

30.04.2024 u 12:48

Bionic
Reading

Da komadi s potpisom španjolske Zare pristaju damama različitih dodnih skupina, svojim stajlinzima već su dale naslutiti brojne fashionistice diljem svijeta

Podjednako aktivna na Tik Toku i Instagramu, mlada španjolska influencerica Blanca González brojne je oduševila modnim videima kakve je snimila s bakom Dellom, dokazavši da jabuka ne pada daleko od stabla.

Svaki video ovog dvojca objavljen na TikToku prikupi minimalno 200 tisuća pregleda i tisuće 'lajkova' i komentara, a jasno je i zašto.

'Živjele stajliš bake!', 'Tvoja baka ima nevjerojatan ukus' , 'Kakvu eleganciju i stil posjeduje tvoja baka', samo su neki od mnogobrojnih komentara upućenih mladoj modnoj influencerici iz Španjolske.

Njihov najnoviji uradak izazvao je posebnu pozornost s razlogom. Poput bake Delle, Blanca nije uspjela odoljeti svjetlucavom džemperu bijele boje sa polica Zare, čija cijena iznosi 40 eura.

'Sa bakom sam se dogovorila da obje nosimo isti Zarin džemper za djedov rođendan', otkrila je španjolska influencerica na samom početku videa.

Zarin glamurozni prijedlog Bianca je nosila s metalik hlačama i trendovskim balerinkama s printom, dok ga je njezina baka nosila na sasvim odvažan način - sa lepršavim i danas iznimno poželjnim hlačama leopard uzorka.

  • +2
Hlače leopard uzorka Izvor: Promo fotografije / Autor: promo